Arkivat Tag: Treguesi RSI

Treguesi i qiririt RSI

RSI(indeksi relativ i forcës) Treguesi i qiririt ndryshon ngjyrën e shiritit kur RSI arrin mbi një nivel të caktuar dhe nën një nivel të caktuar. RSI(indeksi relativ i forcës) Treguesi i qiririt do të ndihmojë në identifikimin e zonave të mbiblera dhe të shitura.

Download RSI Candle indicator here: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , , | Lini një koment

Afate të Shumëfishta Shkarkimi i Treguesit RSI

Afatet kohore të shumëfishta Treguesi RSI është një tregues MTF dhe shfaq afate kohore të ndryshme në një dritare të treguesit MT4. Afatet kohore të shumëfishta Treguesi RSI tregon të dhëna për M1, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1, Afatet mujore. Mund të vendosni alarme dhe dritare për treguesin RSI të Afateve të Kohës.

Shkarkoni treguesin RSI të afateve të shumëfishta: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

2 RSIs Cross Indicator Download

2 RSIs Cross Indicator will put two RSI values in the same sub window. Shkarko 2 RSIs Cross Indicator:

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

RSI Cross Price Live Indicator Shkarko

Treguesi RSI Cross Price Live llogarit dhe tregon çmimin që duhet të arrihet që vlera RSI të arrijë nivelet e kryqëzuara të përcaktuara nga përdoruesi. Shkarkoni treguesin e drejtpërdrejtë të çmimit të kryqëzuar RSI:

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Shkarkimi i treguesit të historisë së çmimeve të kryqëzuara RSI

Treguesi i historisë së çmimeve të kryqëzuara RSI tregon historinë për RSI dhe lidhjen e çmimit të qirinjve në qirinj’ tabelë. Shkarkoni treguesin e historisë së çmimeve të kryqëzuara RSI:

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

MTF RSI Cross Price Shkarko Treguesi Live

Treguesi MTF RSI Cross Price Live shfaq çmimet e kryqëzuara RSI për periudha të shumta kohore. Shkarko MTF RSI Cross Price Live Treguesi:

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Shiritat e grafikut RSI Shkarkimi i treguesit të ngjyrave

Treguesi i ngjyrave të shiritave të grafikut RSI do të ndryshojë shiritat’ ngjyra kur vendoset nivelet e mbiblerjes ose të mbishitjes arrijnë. Shkarkoni treguesin e ngjyrave të shiritave të grafikut RSI:

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Current RSI Value Indicator Download

Current RSI Value Indicator can show current RSI value on chart. Download Current RSI Value Indicator:

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Shkarkimi i të gjithë Treguesit të Panelit Afati Kohor RSI

Të gjithë Treguesit e panelit RSI të afateve kohore mund të tregojnë një panel CCI me shumë afate. Tregtarët mund të zgjedhin një ose shumë afate kohore CCI për të treguar në dritaren e treguesit. Shkarkoni të Gjithë Treguesin e Panelit RSI të Afatit:

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Shkarkimi i Treguesit RSI me ngjyra të CCI

Shkarkoni Treguesin RSI me ngjyrë CCI: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment