Архива на ознаки: Индикатор RSI

Хејкен Аши на индикатор за посебен прозорец

РСИ(Хејкен Аши на индикатор за посебен прозорец) Хејкен Аши на индикатор за посебен прозорец. РСИ(Хејкен Аши на индикатор за посебен прозорец) Хејкен Аши на индикатор за посебен прозорец.

Преземете го индикаторот RSI Candle овде: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , , | Остави коментар

Преземање на индикаторот за повеќе временски рамки RSI

Повеќе временски рамки Индикаторот RSI е MTF индикатор и прикажува различни временски рамки на еден прозорец со индикатор MT4. Повеќе временски рамки RSI индикаторот покажува податоци за М1, М5, М15, М30, Н1, H4, Д1, W1, Месечни временски рамки. Може да поставите предупредувања и скокачки прозорци за индикаторот за повеќе временски рамки RSI.

Преземете повеќе индикатори за временски рамки RSI: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

2 Преземање на индикаторот на крстот RSI

2 Крст индикаторот за RSI ќе стави две RSI вредности во истиот под прозорец. Преземи 2 Индикатор за крстови на РСИ:

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Преземање на индикаторот во живо на RSI Cross Price

Индикатор во живо на RSI Cross Price пресметува и ја покажува цената што треба да се постигне за RSI вредноста да ги достигне вкрстените нивоа дефинирани од корисникот. Преземете го индикаторот за живо RSI Cross Price:

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Преземање на индикаторот за историја на цени на RSI

Индикаторот за историја на цени на RSI ја прикажува историјата за односот на цената на RSI и свеќата на свеќите’ графикон. Преземете го индикаторот за историја на RSI Cross Price:

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Преземање на индикаторот во живо на MTF RSI Cross Price

Индикаторот во живо на MTF RSI Cross Price ги прикажува цените на RSI-cross за повеќе временски рамки. Преземете го индикаторот за MTF RSI Cross Price во живо:

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Преземање на индикаторот за боја на решетките на RSI

Индикаторот за боја на табелите RSI ќе ги смени решетките’ боја кога е поставено презакупено или препродадено ниво. Преземете го индикаторот за боја на графикони RSI:

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Преземање на тековниот индикатор за RSI вредност

Индикатор за моментална RSI вредност може да ја прикаже тековната RSI вредност на табелата. Преземете го тековниот индикатор за RSI вредност:

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Преземање на индикаторот за целата временска рамка RSI панел

Сите индикатори за временска рамка RSI панел можат да покажат повеќе временски рамки CCI панел. Трговците можат да изберат една или повеќе временски рамки CCI за прикажување на индикаторот. Преземете го целиот индикатор за временска рамка RSI панел:

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Преземање на индикаторот за RSI во боја на CCI

Преземете индикатор за ЦСИ во боја RSI: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар