Архива на ознаки: Индикатор за повеќе временски рамки

Преземање на индикаторот за повеќе точки во повеќе временски рамки

Индикаторот за повеќе точки на временски рамки е MTF индикатор и прикажува различни временски рамки на еден прозорец со индикатори MT4. Индикаторот за повеќе точки на временски рамки покажува податоци за М1, М5, М15, М30, Н1, H4, Д1, W1, Месечни временски рамки. Може да поставите предупредувања и скокачки прозорци за индикаторот за повеќе точки на временски рамки.

Преземете индикатор за повеќе временски рамки: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар