Arkivat Tag: Afate kohore të shumëfishta Treguesi stokastik

Afatet kohore të shumëfishta Shkarkimi i Treguesit Stokastik

Afatet kohore të shumëfishta Treguesi stokastik është një tregues MTF dhe shfaq afate kohore të ndryshme në një dritare të treguesit MT4. Afatet kohore të shumëfishta Treguesi stokastik tregon të dhëna për M1, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1, Afatet mujore. Mund të vendosni alarme dhe dritare për treguesin stokastik të afateve të shumëfishta.

Shkarkoni treguesin stokastik të afateve të shumëfishta: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment