Tag Archives: Indikator MA

Indikator Multi MTF MAs Unduhan

Multi MTF MAs Indikator tiasa nyetél ka 8 rata-rata obah anu béda pikeun timeframes anu béda atanapi setting jaman. Unduh Indikator Multi MTF MAs:

Dipasang dina Indikator Forex MT4, EA, Scprits | Disandelkeun , | Ninggalkeun komentar

MA Horisontal Garis Indikator Unduhan

MA Horizontal Lines Indikator bakal nunjukkeun MTF sareng nilai indikator rata-rata pindah anu béda salaku garis horizontal. Unduh MA Horizontal Lines Indikator :

Dipasang dina Indikator Forex MT4, EA, Scprits | Disandelkeun , | Ninggalkeun komentar

2Indikator ngeusian Warna MA Unduh

2Indikator ngeusian warna MA bakal narik 2 pindah rata-rata dina bagan sareng bakal ngeusian daérah kalayan warna antara MA1 sareng lilin. Unduh Indikator ngeusian Warna 2MA:

Dipasang dina Indikator Forex MT4, EA, Scprits | Disandelkeun , | Ninggalkeun komentar

Dua MAs Indikator Warna Warga Diunduh

Dua Indikator Warna Daérah MAs bakal ngagambar warna latar tukang anu béda antara daérah dua rata-rata obah. Unduh Indikator Warna Daérah Dua MAs:

Dipasang dina Indikator Forex MT4, EA, Scprits | Disandelkeun , | Ninggalkeun komentar

Indikator RSI MA MTF Palang Tanda Download

RSI MA MTF Cross Alerts Indicator is multi timeframes RSI and moving average’s cross alerts indicator.

Unduh Indikator RSI MA MTF Palang Tanda: Teruskeun maca

Dipasang dina Indikator Forex MT4, EA, Scprits | Disandelkeun , , | Ninggalkeun komentar