Arkivat Tag: softuer Forex

Si të gjeni strategji të mira Forex

Dy: Merrni një program ose libër që do t'ju mësojë për disa strategji të ndryshme Forex. Ka shumë në dispozicion nëse thjesht i kërkoni.
Vazhdo te lexosh

Postuar ne Forex Basic | Tagged , , | 5 Komente

Përdorimi i Rishikimit të Softuerit Forex Për të Zgjedhur Softuerin tuaj të Tregtimit Forex

Shqyrtimet e programeve Forex janë të mira për të marrë informacion nga shumica e kohës, rishikimi u shkrua nga dikush që ka përdorur atë lloj softueri Forex. Ka raste kur do të gjeni një përmbledhje të shkruar nga dikush që nuk e ka provuar më parë, por kjo është arsyeja pse është një ide e mirë për ju të lexoni më shumë se një nga rishikimet e softuerit të tregtimit Forex. Vazhdo te lexosh

Postuar ne Programet e Tregtimit Forex | Tagged , , , | 4 Komente

Psikologjia e Tregtisë Forex Si Tregtar Forex

Treguesit ekonomikë dhe analizat teknike janë bërë më të sofistikuara, gjithashtu, deri sa tregu i sotëm Forex ka pak ngjashmëri me atë që ka qenë.
Vazhdo te lexosh

Postuar ne Psikologjia e Tregtimit Forex | Tagged , , , , , , , | 2 Komente

Qasja e tregtimit në Forex për të marrë kohëmatësit e parë

Jini të relaksuar gjatë tregtisë. Edhe pse tregtia në Forex është kryesisht një investim, megjithatë është shumë e rëndësishme që të mos e merrni shumë seriozisht një tregti të tillë. Nuk ka asnjë softuer ose mjet Forex që mund të garantojë rezultate të shkëlqyera. Pra, jini të gatshëm të humbni disa tregti, sepse kjo është e pashmangshme. Importantshtë e rëndësishme të argëtoheni gjatë rrugës, pa marrë parasysh rezultatin që merrni. Vazhdo te lexosh

Postuar ne Forex Basic | Tagged , , , , | Lini një koment

Përdorimi i softuerit të tregtimit Forex është i mirë për tregtimin tuaj Forex

Softueri Forex vjen në dy pako të ndryshme. Ose paketa të bazuara në Internet ose Desktop. Nëse vërtet dëshironi një paketë të mirë më mirë zgjidhni paketën e internetit sepse vjen me disa përparësi mbi paketën e desktopit. Vazhdo te lexosh

Postuar ne Programet e Tregtimit Forex | Tagged , , | Lini një koment

Tregtar në tabelë – Mjet Manual i Tregtimit të Forex për MT4

Trader on Chart është një mjet i veçantë i projektuar për tregtimin manual Forex në platformën MT4. Vazhdo te lexosh

Postuar ne Sinjalet e paguara & Shërbim Softuerësh | Tagged , , | Lini një koment

Pesë këshilla për të ndërtuar sistemin tuaj fitimprurës të tregtimit Forex

Pesë këshilla për të ndërtuar sistemin tuaj fitimprurës të tregtimit Forex. Pesë këshilla për të ndërtuar sistemin tuaj fitimprurës të tregtimit Forex. Pesë këshilla për të ndërtuar sistemin tuaj fitimprurës të tregtimit Forex, Pesë këshilla për të ndërtuar sistemin tuaj fitimprurës të tregtimit Forex. Vazhdo te lexosh

Postuar ne Sistemi i Tregtimit Forex | Tagged , , , , , , , | Lini një koment

Çfarë duhet të dini vetë para se të tregtoni tregun Forex

Ju do të duhet të përgatiteni për rreziqe dhe ndryshime në rrjedhën tuaj të parave sepse FOREX është shumë spekulative megjithëse humbjet tuaja mund të zvogëlohen duke përdorur një softuer të mirë FOREX dhe duke marrë këshilla të mira FOREX nga ndërmjetësit me përvojë FOREX. Vazhdo te lexosh

Postuar ne Forex Basic | Tagged , , , | Lini një koment