MetaTrader 5 MA Crossover Alert Indicator Download

Shkarkim TrendProfiteer

 Shkarko

MetaTrader 5 MA Crossover Alert Indicator alerts when 2 moving average lines cross. Cilësimet: Smoothing method for fast moving, Period of averaging for fast moving, Price for fast moving, Smoothing method for slow moving, Period of averaging for slow moving, Price for slow moving, Number of Alerts etc.
Download MetaTrader 5 MA Crossover Alert Indicator

1000Shërbimi i Ndërtuesit të tubave

MetaTrader 5 MA Crossover Alert Indicator
MetaTrader 5 MA Crossover Alert Indicator

 Shkarkim i Dualitetit Forex

 Shkarkimi i Treguesit të Sentimenteve të Tregut Forex

Kjo hyrje ishte postuar në Treguesit MT5 Forex, QR, Scprits dhe të etiketuar . Shënoni lidhja e përhershme.

Lini një përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

Hyni këtu në Captcha : *

Ringarko imazhin

Zgjidh : *
21 + 16 =