Arkivi i Kategorisë: Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits

Shkarkimi i Treguesit të Llogaritësit të Liskut të Rrezikut të Tregtimit

Treguesi i Llogaritësit të Lotit të Rrezikut të Tregtimit mund të llogarisë regjistrin e tregtimit bazuar në rrezikun MetaTrading dhe ndërprerjen.

Shkarkoni Treguesin e Llogaritësit të Lotit të Rrezikut të Tregtisë: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Shkarkimi i Treguesit të Numrave të Bareve ZigZag Pips

Numrat e shufrave të ZigZag Pips Numrat e treguesve ZigZag pips number(majtas) dhe numri i qirinjve(e drejte) në tabelën MetaTrader.

Shkarkoni Treguesin e Numrit të Bareve ZigZag Pips: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | 1 Komento

Shkarkimi i Treguesit të Kanaleve ZigZag

Treguesi ZigZag Auto Channel tërheq automatikisht kanalin ZigZag dhe trendin.

Shkarkoni treguesin e kanalit gZag Auto: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Çiftet e monedhës Oferta Kërko Treguesi i Çmimit Shkarko

Çiftet e monedhës Oferta Kërko Treguesi i Çmimit Shkarko 0 Çiftet e monedhës Oferta Kërko Treguesi i Çmimit Shkarko 0 Çiftet e monedhës Oferta Kërko Treguesi i Çmimit Shkarko.

Çiftet e monedhës Oferta Kërko Treguesi i Çmimit Shkarko: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , , | Lini një koment

Çiftet e monedhës Oferta Kërko Treguesi i Çmimit Shkarko

Çiftet e monedhës Oferta e çmimit të kërkuar Treguesi tregon çmimin e ofertës dhe kërkesës deri në 5 çifte të ndryshme monedhash në grafikun MetaTrader.

Shkarko Treguesi i çmimit të ofertës për çiftet e valutave: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , , , | Lini një koment

Skript i diapazonit të ditës

Skript i diapazonit të ditës: Skript i diapazonit të ditës & Skript i diapazonit të ditës, Skript i diapazonit të ditës, Skript i diapazonit të ditës, Skript i diapazonit të ditës, Skript i diapazonit të ditës, Skript i diapazonit të ditës, Skript i diapazonit të ditës.

Skript i diapazonit të ditës: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Shkarkimi i treguesit të diapazonit të ditës Pips

Treguesi i diapazonit të ditës Pips shfaq qirinj x ditë’ kutitë dhe teksti i gamës pips, përfshijnë çmimin e hapur të çifteve, pipat e hapura për të mbyllur, e hapur ndaj pipave të ulëta, e hapur ndaj pipave të larta, gjithsej pips varg për ditë.

Shkarkoni treguesin e diapazonit të ditës Pips: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Shkarkimi i Pakos së Treguesve të ndryshëm MACD

Paketa e Treguesve të ndryshëm MACD ka 5 Treguesit MACD: tregues tradicional MACD, Treguesi MACD me shumë korniza kohore, Treguesi i alarmit MACD, Treguesi i histogramit MACD etj.

Shkarkoni paketën e ndryshme të treguesve MACD: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Shkarkimi i Treguesit të Mbylljes ZigZag

Treguesi Mbyll ZigZag tërheq linjat ZigZag bazuar në çmimin e mbylljes së qirinjve.

Shkarkoni Treguesin e Mbylljes ZigZag: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | 1 Komento

2 Shkarkimi i Treguesit ATRs

2 Shfaqet treguesi ATR 2 tregues i ndryshëm i intervalit mesatar të vërtetë në një dritare.

Shkarko 2 Treguesi ATRs: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment