Архива на категории: Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти

Преземање на индикаторот за калкулатор на ризикот од тргување

Индикаторот за калкулатор за многу ризици за тргување може да го пресмета дневникот за тргување врз основа на ризикот и загубата на MetaTrading.

Преземете го индикаторот за калкулатор за ризици за тргување: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Преземање на индикаторот за броеви на шипки ZigZag

Индикатори за броеви на шипки ZigZag Pips(лево) и број на свеќи(нели) во табелата MetaTrader.

Преземете индикатор за броеви на прачки од ZigZag: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | 1 Коментар

Преземање на показателот за автоматскиот канал ZigZag

Индикаторот на автоматскиот канал ZigZag го црта автоматскиот канал ZigZag и трендот.

Преземете го индикаторот за автоматски канал gZag: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Крлежи Преземи индикатор за јачина на звук

Индикатор за јачина на крлежи ги црта крлежите за продажба под 0 линија и купи крлежи над 0 линија.

Преземете го индикаторот за јачина на крлежи: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , , | Остави коментар

Валутни парови Понуда побарајте показател за цена Преземи

Валутни парови Bid Ask Price Индикатор ја прикажува понудата и цената на барањето до 5 различни валутни парови во табелата на MetaTrader.

Преземете валутни парови Понуда побарајте показател за цена: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , , , | Остави коментар

Преземање на скрипта CSV опсег на денот на Pips

Pips Day Range CSV Script излегува CSV-датотеки што содржат информации: Датум & Време, Отворена цена, Отвори Затвори, Високо отворено, Ниско отворено, Вкупен опсег на пипчиња, насока на цените.

Преземете CSV скрипта за дневен опсег на Pips: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Индикатор за опсег на денот Pips

Индикатор за опсег на денот Pips’ Индикатор за опсег на денот Pips, Индикатор за опсег на денот Pips, Индикатор за опсег на денот Pips, Индикатор за опсег на денот Pips, Индикатор за опсег на денот Pips, Индикатор за опсег на денот Pips.

Индикатор за опсег на денот Pips: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Преземање на пакет со различни индикатори MACD

Пакетот со различни MACD индикатори има 5 MACD индикатори: традиционален индикатор MACD, повеќе временски рамки MACD индикатор, Индикатор за предупредување MACD, Индикатор за хистограм MACD итн.

Преземете го различен пакет со индикатори MACD: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Преземање на индикаторот за затворање на цик-цак

Индикаторот за затворање на цик-цак ги приближува цик-цак-линиите засновани на цената на свеќата.

Преземете го индикаторот за затворање на цик-цак: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | 1 Коментар

2 Месечно преземање на индикаторот за време на отворено тргување

2 Месечно преземање на индикаторот за време на отворено тргување 2 Месечно преземање на индикаторот за време на отворено тргување.

Преземи 2 Месечно преземање на индикаторот за време на отворено тргување: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар