Naon Dupi Zulutrade Forex Trading Signals Service?

Zulutrade mangrupikeun jasa otomatis pikeun bantuan padagang Forex. Sinyal tiasa diperyogikeun ngalangkungan jasa ieu sacara otomatis ku kituna pangguna tiasa ngalakukeun tindakan instan sareng pariksa hasil ngeunaan dagang di Forex. Kalayan zulutrade henteu diperyogikeun pikeun milari rinci ngeunaan damel pasar Forex. Sadaya damel bakal dilakukeun ku zulutrade sareng pangguna mung dibutuhkeun kanggo ngadaptar pendaptaran pikeun nganggo jasa.

Anjeun tiasa mimiti nganggo jasa kanggo gratis sareng kadaptar. Sagala urusan di Forex akun anjeun bakal dilakukeun ngaliwatan Zulutrade sareng anjeun bakal kéngingkeun hasil langsung ngeunaan kamajuanana. Pendaptaran anu sederhana sareng instan di Zulutrade. Anjeun tiasa didaptarkeun sacara otomatis sareng masihan sababaraha rinci dina bentuk supados anjeun tiasa kéngingkeun kauntungan tina jasa ieu.

Teruskeun maca

Dipasang dina Panyadia sinyal Forex | Disandelkeun , , | Ninggalkeun komentar

Multiple Timeframes Average True Range Indicator

Multiple Timeframes Average True Range indicator is a MTF indicator and displays different timeframes at one MT4 indicator window. Multiple Timeframes Average True Range indicator shows data for M1, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1, Waktos bulanan. You can set alerts and popups for Multiple Timeframes Average True Range indicator.

Download Multiple Timeframes Average True Range indicator: Teruskeun maca

Dipasang dina Indikator Forex MT4, EA, Scprits | Disandelkeun , , | Ninggalkeun komentar

Open Orders Lines Info Indicator Download

Open Orders Lines Info Indicator will show the following information on the open ordersopen/profit/loss lines:
On the line of the opening price:
The indicator shows this information:
1. Order Type.
2. Lots.
3. Win.
4. Ratio TP/SL.
5. Magic Number.

On the line of TakeProfit:
1. Number of Points.
2. Profit when TakeProfit is realized.
3. Account Currency.

On the line of Stoploss:
1. Number of Points.
2. Loss when StopLoss is realized.
3. Account Currency.
Download Open Orders Lines Info Indicator:
Teruskeun maca

Dipasang dina Indikator Forex MT4, EA, Scprits | Disandelkeun | Ninggalkeun komentar

Yesterday High Low Break Monitor Indicator Download

Yesterday High Low Break Monitor Indicator displays if yesterday high/low is broken. If yesterday’s high is broken or if yesterday’s low is broken, the box colors will be changed. White box means not broken. Yesterday High Low Break Monitor Indicator can be used as multi-pairs trend monitor.
Features: subWindow, option to hide pip change, option to sort by pair name, option to sort by pip change, refresh to X second, change color for up, down and neutral trend.
Download Yesterday High Low Break Monitor Indicator:
Teruskeun maca

Dipasang dina Indikator Forex MT4, EA, Scprits | Disandelkeun | Ninggalkeun komentar

Wilder DMI Indicator Download

Wilder DMI Indicator plots a sub windows for directional movement index values.
Features:ADX & ADXR values, alert, MTF, 3 state prices option for high/low/close.
Download Wilder DMI Indicator:
Teruskeun maca

Dipasang dina Indikator Forex MT4, EA, Scprits | Disandelkeun | Ninggalkeun komentar

MTF ADX Indicator Download

MTF ADX Indicator is multi timeframe average directional indicator indicator for metatrader 4.
Features:pre smooth price feature, slope coloring, depending on adx + – (plus minus) cross, usual 4 ma methods, usual 7 price options for all 3 state (high, low, close)
Settings: Time frame, Adx period, Adx price smooth period, Adx price smooth ma method, Adx high price to use, Adx low price to use, Adx close price to use, Adx level etc.
Download MTF ADX Indicator:
Teruskeun maca

Dipasang dina Indikator Forex MT4, EA, Scprits | Disandelkeun | Ninggalkeun komentar

Wyatts Pivot Points Toggle Indicator Download

Wyatts Pivot Points Toggle Indicator shows a toggle function to hide/show all the pivots objects.
Download Wyatts Pivot Points Toggle Indicator:
Teruskeun maca

Dipasang dina Indikator Forex MT4, EA, Scprits | Disandelkeun | Ninggalkeun komentar

Monthly Candles High Low Middle Indicator Download

Monthly Candles High Low Middle Indicator shows monthly candleshigh, low, middle price lines.
Download Monthly Candles High Low Middle Indicator:
Teruskeun maca

Dipasang dina Indikator Forex MT4, EA, Scprits | Disandelkeun | Ninggalkeun komentar

Volume MA Indicator Download

Volume MA Indicator draws volume and 2 moving average lines in the indicator window.
Download Volume MA Indicator:
Teruskeun maca

Dipasang dina Indikator Forex MT4, EA, Scprits | Disandelkeun | Ninggalkeun komentar

Pips Changed Color Bars Indicator Download

Pips Changed Color Bars Indicator will color each candle if bigger than certain pip size.
Features: draw box, write pip size on the candles, alerts, use average pips size.
Download Pips Changed Color Bars Indicator:
Teruskeun maca

Dipasang dina Indikator Forex MT4, EA, Scprits | Disandelkeun | Ninggalkeun komentar