Çfarë është shërbimi i sinjaleve tregtare Zulutrade Forex?

Zulutrade është një shërbim automatik për ndihmë të tregtarëve Forex. Sinjalet mund të merren përmes këtij shërbimi automatikisht në mënyrë që përdoruesi të jetë në gjendje të ndërmarrë veprime të menjëhershme dhe të kontrollojë rezultatet në lidhje me tregtinë në Forex. Me zulutrade nuk kërkohet të merrni detaje rreth funksionimit të tregut Forex. E gjithë puna do të bëhet nga zulutrade dhe përdoruesit thjesht i kërkohet të regjistrohet për përdorimin e shërbimit.

Ju mund të filloni të përdorni shërbimin falas dhe të regjistroheni. Të gjitha veprimet në Forex të llogarisë suaj do të bëhen përmes Zulutrade dhe do të merrni rezultate drejtpërdrejt për progresin. Regjistrimi është i thjeshtë dhe i menjëhershëm në Zulutrade. Ju mund të regjistroheni automatikisht dhe të jepni disa detaje në një formë në mënyrë që të filloni të merrni përfitime nga ky shërbim.

Vazhdo te lexosh

Postuar ne Ofruesit e sinjaleve Forex | Tagged , , | Lini një koment

Afate të Shumëfishta Shkarkimi i Treguesit Ichimoku Kinko Hyo

Afatet kohore të shumëfishta Treguesi Ichimoku Kinko Hyo është një tregues i MTF dhe shfaq afate të ndryshme kohore në një dritare të treguesit MT4. Afatet kohore të shumëfishta Treguesi Ichimoku Kinko Hyo tregon të dhëna për M1, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1, Afatet mujore. Shkarkoni treguesin e Zarfave me Afate të Shumëfishta.

Download Multiple Timeframes Ichimoku Kinko Hyo indicator: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Treguesi i indeksit të forcës në korniza kohore të shumëfishta

Treguesi i indeksit të forcës. Treguesi i Zarfave për Afate të Kohës, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1, Afatet mujore. Treguesi i zarfave.

Shkarkoni treguesin e afateve të shumëfishta DeMarker: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Multiple Timeframes Force Index Indicator

Multiple Timeframes Force Index indicator is a MTF indicator and displays different timeframes at one MT4 indicator window. Multiple Timeframes Force Index indicator shows data for M1, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1, Afatet mujore. You can set alerts and popups for Multiple Timeframes Force Index indicator.

Download Multiple Timeframes Force Index indicator: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Afate të Shumëfishta Shkarkimi i Treguesit CCI

Afatet kohore të shumëfishta Treguesi CCI tregon të dhëna për M1. Multiple Timeframes Envelopes indicator shows data for M1, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1, Afatet mujore. You can set alerts and popups for Multiple Timeframes Envelopes indicator.

Shkarkoni treguesin e Zarfave me Afate të Shumëfishta: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Afatet kohore të shumëfishta Treguesi DeMarker

Treguesi DeMarker. Mund të vendosni alarme dhe dritare për treguesin Multiple Timeframes DeMarker, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1, Afatet mujore. Mund të vendosni alarme dhe dritare për treguesin Multiple Timeframes DeMarker.

Shkarkoni treguesin e afateve të shumëfishta DeMarker: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Afate të Shumëfishta Shkarkimi i Treguesit CCI

Afatet kohore të shumëfishta Treguesi CCI. Afatet kohore të shumëfishta Treguesi CCI tregon të dhëna për M1, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1, Afatet mujore. Shkarkoni treguesin e CCI të afateve të shumëfishta.

Shkarkoni treguesin e CCI të afateve të shumëfishta: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Afate të shumëfishta Shkarkimi i Treguesit të Fuqisë së Bulls

Afatet kohore të shumëfishta Treguesi i energjisë Bulls është një tregues MTF dhe shfaq afate të ndryshme kohore në një dritare të treguesit MT4. Afatet kohore të shumëfishta Treguesi i energjisë Bulls tregon të dhëna për M1, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1, Afatet mujore. Mund të vendosni alarme dhe dritare për treguesin e fuqisë së afateve të shumëfishta.

Shkarkoni afate të shumëfishta Treguesi i energjisë Bulls: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Afatet kohore të shumëfishta Treguesi i Bandave Bollinger

Afate të shumëfishta Treguesi Bollinger Bands është një tregues MTF dhe shfaq afate të ndryshme kohore në një dritare të treguesit MT4. Afatet kohore të shumëfishta Treguesi i Bandave Bollinger tregon të dhëna për M1, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1, Afatet mujore. Ju mund të vendosni alarme dhe dritare për treguesin e Afateve të Kohës së Shumëfishtë Bollinger Bands.

Shkarkoni treguesin e afateve të shumëfishta Bollinger Bands: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment

Afatet kohore të shumëfishta Shkarkimi i Treguesit të Fuqisë në Bear

Afatet kohore të shumëfishta Treguesi i energjisë është një tregues MTF dhe shfaq afate kohore të ndryshme në një dritare të treguesit MT4. Afatet kohore të shumëfishta Treguesi i energjisë tregon të dhëna për M1, M5, M15, M30, H1, H4, D1, W1, Afatet mujore. Ju mund të vendosni alarme dhe dritare për treguesin e fuqisë së shumë afateve kohore.

Shkarkoni treguesit e fuqisë së afateve të shumëfishta: Vazhdo te lexosh

Postuar ne Treguesit MT4 Forex, QR, Scprits | Tagged , | Lini një koment