Што е услугата за тргување со сигнали на Zulutrade Forex?

Zulutrade е автоматска услуга за помош на трговците со Forex. Сигналите можат да се добијат преку оваа услуга автоматски, така што корисникот може да преземе моментални активности и да ги провери резултатите за тргувањето во девизен курс.. Со зулутрад не е потребно да се добијат детали за работењето на девизниот пазар. Целата работа ќе ја изврши zulutrade и од корисникот само се бара да добие регистрација за користење на услугата.

Можете да започнете да ја користите услугата бесплатно и да се регистрирате. Сите зделки на Forex на вашата сметка ќе се извршат преку Зулутрад и ќе добиете резултати во живо за напредокот. Регистрацијата е едноставна и инстант во Зулутраде. Може да се регистрирате автоматски и да дадете неколку детали во форма за да можете да започнете да добивате придобивки од оваа услуга.

продолжи да читаш

Објавено во Даватели на сигнали на девизен курс | Обележано , , | Остави коментар

Преземање на повеќекратни временски рамки Фрактали

Повеќекратни временски рамки Индикаторот Фракталс е индикатор MTF и прикажува различни временски рамки на еден прозорец за индикатори MT4. Повеќе индикатори Фрактали со повеќе временски рамки покажуваат податоци за М1, М5, М15, М30, Н1, H4, Д1, W1, Месечни временски рамки. You can set alerts and popups for Multiple Timeframes Fractals indicator.

Download Multiple Timeframes Fractals indicator: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Multiple Timeframes Force Index Indicator

Multiple Timeframes Force Index indicator is a MTF indicator and displays different timeframes at one MT4 indicator window. Multiple Timeframes Force Index indicator shows data for M1, М5, М15, М30, Н1, H4, Д1, W1, Месечни временски рамки. You can set alerts and popups for Multiple Timeframes Force Index indicator.

Download Multiple Timeframes Force Index indicator: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Multiple Timeframes Envelopes Indicator

Multiple Timeframes Envelopes indicator is a MTF indicator and displays different timeframes at one MT4 indicator window. Multiple Timeframes Envelopes indicator shows data for M1, М5, М15, М30, Н1, H4, Д1, W1, Месечни временски рамки. You can set alerts and popups for Multiple Timeframes Envelopes indicator.

Download Multiple Timeframes Envelopes indicator: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Multiple Timeframes DeMarker Indicator Download

Multiple Timeframes DeMarker indicator is a MTF indicator and displays different timeframes at one MT4 indicator window. Multiple Timeframes DeMarker indicator shows data for M1, М5, М15, М30, Н1, H4, Д1, W1, Месечни временски рамки. You can set alerts and popups for Multiple Timeframes DeMarker indicator.

Download Multiple Timeframes DeMarker indicator: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Multiple Timeframes CCI Indicator Download

Multiple Timeframes CCI indicator is a MTF indicator and displays different timeframes at one MT4 indicator window. Multiple Timeframes CCI indicator shows data for M1, М5, М15, М30, Н1, H4, Д1, W1, Месечни временски рамки. You can set alerts and popups for Multiple Timeframes CCI indicator.

Download Multiple Timeframes CCI indicator: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Преземање на повеќе индикатори за моќност на временски рамки

Индикатор за повеќе временски рамки Bulls Power е индикатор за MTF и прикажува различни временски рамки на еден прозорец со индикатор MT4. Индикаторот за моќност на повеќе временски рамки Бикови покажува податоци за М1, М5, М15, М30, Н1, H4, Д1, W1, Месечни временски рамки. Може да поставите предупредувања и скокачки прозорци за индикаторот за моќност на повеќе временски рамки.

Преземете повеќе временски рамки Бик индикатор за моќност: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Индикатор за повеќе временски рамки Bollinger Bands

Индикатор за повеќе временски рамки Bollinger Bands е MTF индикатор и прикажува различни временски рамки на еден MT4 индикаторски прозорец. Индикаторот за повеќе временски рамки Bollinger Bands покажува податоци за М1, М5, М15, М30, Н1, H4, Д1, W1, Месечни временски рамки. Може да поставите предупредувања и скокачки прозорци за индикаторот за повеќе временски рамки Bollinger Bands.

Преземете индикатор за повеќе временски рамки Bollinger Bands: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Преземање на индикаторот за моќност на повеќе временски рамки

Индикаторот за моќност на повеќе временски рамки е индикатор MTF и прикажува различни временски рамки на еден прозорец со индикатор MT4. Индикаторот за моќност на повеќе временски рамки Мечки покажува податоци за М1, М5, М15, М30, Н1, H4, Д1, W1, Месечни временски рамки. Може да поставите предупредувања и скокачки прозорци за индикаторот за вклучување на повеќе временски рамки.

Преземете повеќе индикатори за временски рамки Индикатор за напојување: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар

Преземање на повеќе временски рамки Прекрасен индикатор за осцилатор

Повеќекратни временски рамки Прекрасен осцилатор(ДО) индикаторот е индикатор за MTF и прикажува различни временски рамки на еден прозорец за индикатори MT4. Повеќекратни временски рамки Интересен индикатор за осцилатор покажува податоци за М1, М5, М15, М30, Н1, H4, Д1, W1, Месечни временски рамки. Може да поставите предупредувања и скокачки прозорци за индикаторот за повеќе временски рамки Прекрасен осцилатор.

Преземете повеќе индикатори за временски рамки Прекрасен осцилатор: продолжи да читаш

Објавено во Индикатори за девизен курс MT4, ЕА, Скрипти | Обележано , | Остави коментар